Представа за децу "Играју се деца света"


Тамара Кијац

09. 10. 2020

У сарадњи са ПУ "Срећно дете" из Новог Кнежевца, петог дана "Дечје недељe", 9.10. 2020. годинe, студио за анимирање и забаву деце "Жељко Весељко" из Новог Сада, наше малишане обрадовао је представом "Играју се деца света".
Представа намењена деци од 3 до 10 година, изведена је у основној школи у Ђали за ученике млађих разреда и забавиштанце мешовите групе ПУ “Срећно дете” из Српског Крстура и Ђале.
У веселом расположењу, деци су се представили различити ликови : дечак Света, девојчица Даница и њихови другари - Кинескиња Ли - Ли Ћанг, Ескимка Еме Анок, Арапин Ал Џафар, црнац Мадуна и Индијанац Мали Вук.
Представа едукативно - забавног карактера, реализована је у циљу учења деце о различитим расама, народима света, њиховом начину живота, обичајима, култури и играма које радују сву децу упркос различитости.
Кроз веселу интеракцију са децом, фантастичну музику, сценографију и игру, неодољива представа једнако је забавила : учитељице, васпитачице, директорку и логопеда наше школе.
Након завршетка представе, уследило је фотографисање са веселим тимом аниматора и подела поклона првацима у име добродошлице у Дечји савез.
 
п11.jpg п7.jpg
п10.jpg п8.jpg
п9.jpg п6.jpg
п5.jpg п4.jpg
п2.jpg п1.jpg
п3.jpg p.jpg